Saturday, 19 May 2012

officially 'duta' for tutti frutti muar :)

wahh.. semangat nih.. almaklom lahh.. duduk dekat bandar yang tak berapa nak bandar.. jakun sikit lah bila dikhabarkan TUTTI FRUTTI nak bukak kat muar. hari isnin ari tu, ada jugak membe ajak gi serbu benda alah tu. tapi atas kekangan masa dan masa tu pun tengah puasa jadi tak dapat lah nk ikut mereka merasai keenakan TF tu.. tapi akhirnya.. setelah sekian lama mengidam. *mengidam kah? haha.. dapat jugak lah melawat ke tapak projek berkenaan semalam.. hehe.


ni lah hasil yang aku perolehi. apple+chocolate and bebola coklat ape tah, then strawberry yg amat masam, serta ape benda lah nama dia yg warna warni tu.. haha.. harga semangkuk yg aku beli ni lbey kurang RM12 lebih la.. tak ingat.. sebab orang belanja kan.. hehe.. THANKS KAKAK! :) yang kat bawah ni lah duta TF.. hehe..

sebelum makan.. bace doa dulu.. kemudian.. jemput makan cikgu! jemput makan kawan-kawan. haha.. terkenang zaman tadika kejap.. sebelum makan.. posing dulu.. orang ada kat sebelah pon dah tak dihirau nya.. maen snap je walau dimana jua anda berada.. 




ok.. makan dulu.. hehe.. hurm.. semalam beli dapat murah sikit lah. yelah.. baru bukak.. kira nak promote kan.. dpt lah 20% off.. tapi kalau hari biasa nanti.. untuk student 10% off. peringatan untuk semua.. rajin-rajinlah membawa kad matrik anda.. haha.. ok lah.. penat dah promote TF kat muar ni.. macam lah dyorang bayar aku promote kedai dy kan.. haha..

terima kasih meluangkan masa anda.. :)


No comments:

Post a Comment