Thursday, 31 May 2012

thanks for the pizza :)

"Tanggal.. 31.. bulan.. lapan.. 57.. merdeka.. merdeka.. tetaplah merdeka.. ia tetap menjadi sejarah...."
 hurm.. betul ke lirik lagu tu erk.. main hentam je.. HAHA.. sebenarnya bukan nak cerita pasal kemerdekaan pun.. saje je tu.. kasik smgt sikit nk bace.. haha

Hari ini, bertarikh 31 Mei 2012, setelah sekian lama tidak ku jejakkan kaki ke PIZZA HUT.. sampai jugak aku kat sini.. dah bertahun rasanya tak sampai sini.. last pun masa sekolah dulu yang tak pasti entah form berapa tah..

Masuk je dalam tu... krikk.. krikk.. krikk.. eh? bunyi ape tu? iklan sebentar.. cengkerik lalu.. HAHA.
tau tak.. masuk dalam tu.. takde orang langsung.. nak kata tutup.. baru pukul 5 lebih.. eh.. pizza dah tutup ikut waktu pejabat ke? HAHA. pelik nih. satu mahluk pun takde. tapi orang keje situ ada lah.. cuma customer je takde.. kalau takde orang keje.. elok nye tutup je.. 

lepas tu apa yang lebih-lebih lagi tak boleh blah nye tu.. dah kenapa pulak pasang lagu cam nk CANDLE LIGHT DINNER ni? konon2 dah reserve satu pizza tu lah.. bila dah tak pasang lagu tu.. dia pasang lagu jiwang yang amat berkarat lah pulak.. aduhh.. nak ikut tema ke ape?

entry kali ni tak sempat nak amek gambar.. kerana berlaku sedikit kekacauan semasa berada di sana.. 
ceyhh.. mcm ape je kan bunyi nye.. mcm ade pengeboman je kan.. haha.. tapi ada lah .. malu pulak nak cerita.. akhirnya tak sempat nk amek gambar.. HIHI..

then... haaa... aku keluar dengan siapa ye.. wahhh.. misteri nih.. cuba lah teka.. dah dapat teka belum.. anda ada lagi 10 saat.. haha.. takpe lah.. tak payah teka lah.. buat pening kepala je.. aku keluar ngan member aku. setelah beberapa rancangan kami untuk keluar gagal, dan hari ini adalah harinya.. HAHA..
nak sumbat gambar member nih.. tak ada pulak gambar dia.. *ceyh.. kalau ada macam nak letak je kan.. 

lastly, thank you ye sebab belanja... <3

ok lah.. penat dah menulis ni.. dah ada orang tak sabar nak baca.. hihi..

No comments:

Post a Comment