Wednesday, 13 June 2012

HAPPY BIRTHDAY! :)

12 JUN
Assalamualaikum w.b.t.

Pada hari ini, ingin saya kongsikan kepada anda semua, tentang seseorang. HIHI. Pada tarikh yang dinyatakan diatas, merupakan tarikh lahir seseorang yang agak bermakna dalam diri saya. Nak taw siapa? meh sini kita letak gambar dia. HAHA.. celah mane pulak yang aku ada gambar dia.. HAHA.. saya dan keluarga mengucapkan SELAMAT HARI LAHIR yg ke-20. wahhh.. anda sudah berumur nampaknya.. nak kek tak? kek ni kita buat taw.. HEHE... *nampak beno nipunya.. haha



hurmm.. dah lama tak contact orang yg sambut birthday ni.. kalau contact pon tak, ape tah lagi nak jmpe kan.. mmg sgt mustahil lah kan.. semoga anda berada dalam keadaan sihat2 sahaja. :'). Bila dah lama tak contact, nak wish birthday pun.. debaran kian terasa.. HAHA.. dedo jugak lahh.. ni isi kandungan msj aku dan beliau.

hepi bsday.. :)   12.50a.m, Jun 12
Tq.v.m ^^,    2.18a.m, Jun 12
 HAHA... tu je pun nak kecoh kan.. ehh.. korang jangan main2, pujaan hati aku zaman muda2, zaman sekolah dulu weiyh.. mmg opkos lah aku teruja. walaupun cuma tu je yg dy rply.. itu pun dah cukup dah.. tak mengharap lebih-lebih pun. *ceyh.. yelah tu kan.. :)

ok lah, macam dah tak tahu nk ckp ape lagi.. akhir kata, saya mendoakan anda panjang umur dan dimurahkan rezeki ye.. wahai PUJAAN HATI saya. HIHI.

THANKS FOR READING.

p/s: berikutan jadual kelas yang agak ketat, nk update post ni pun sampai tak sempat.
ok lah.. minta diri dulu.. :)


Sunday, 3 June 2012

hasil tangkapan. HEHE.

Assalamualaikum wbt.

Hari ni nak share ngan kalian, hasil tangkapan aku yang baru pulang dari laut. Pagi tadi, aku tangkap ikan.. Banyak jugak lah hasil tangkapan kali ni.. Nak tengok apa yang aku dapat tangkap?

tadddaaaa!!


HAHA!! takde nak tangkap ikan sangat lah kan. Benda ni aku tangkap kat BUTIK AVON. HAHA.. memang taklah benda ni nak ditangkap kat dilaut.. Jam ni sangat lah menarik hati aku. nak taw kenapa?


nampak apa perbezaan gambar yang atas dengan yang ni? cuba lah cari... senang je nak perasan. ok.. sekarang dah nampak kan.. beza dia terletak kat tali-talian yang ada tu.. haaaa... dah betul sangat lah apa yang kalian nampak tu.. tali dia boleh tukar-tukar.. ikut lah mood korang mcm mne.. rse nk gugurl sikit.. bley pakai yang pink kaler. maskulin sikit bley pakai kaler biru. and untuk tampak menyerlah, pakailah kuning.. HAHA..

smart kan? hehe.

jam ni sesuai lah untuk anak-anak yang berjiwa muda lagi ranggi dan sebagainya.  HAHA. *time aku nga dok menulis benda ni.. ada pulak yang dok tergelak.. orang tengah nak promote ni.. kacau betul lahh.. HEHE..  ok2.. ada sesiapa yang nak jam ni? btaw lah aku.. boleh aku belikan.. nak belanja kurang mampu lah.. harga RM55.00.. HAHA.. mcm betul-betul nak meniaga pulak.. berkunjunglah ke BUTIK AVON berhampiran anda!

ok lah.. sekian berita untuk hari ini. terima kasih kerana meluangkan masa. 
selamat berhujung minggu.. :)