Wednesday, 13 June 2012

HAPPY BIRTHDAY! :)

12 JUN
Assalamualaikum w.b.t.

Pada hari ini, ingin saya kongsikan kepada anda semua, tentang seseorang. HIHI. Pada tarikh yang dinyatakan diatas, merupakan tarikh lahir seseorang yang agak bermakna dalam diri saya. Nak taw siapa? meh sini kita letak gambar dia. HAHA.. celah mane pulak yang aku ada gambar dia.. HAHA.. saya dan keluarga mengucapkan SELAMAT HARI LAHIR yg ke-20. wahhh.. anda sudah berumur nampaknya.. nak kek tak? kek ni kita buat taw.. HEHE... *nampak beno nipunya.. haha



hurmm.. dah lama tak contact orang yg sambut birthday ni.. kalau contact pon tak, ape tah lagi nak jmpe kan.. mmg sgt mustahil lah kan.. semoga anda berada dalam keadaan sihat2 sahaja. :'). Bila dah lama tak contact, nak wish birthday pun.. debaran kian terasa.. HAHA.. dedo jugak lahh.. ni isi kandungan msj aku dan beliau.

hepi bsday.. :)   12.50a.m, Jun 12
Tq.v.m ^^,    2.18a.m, Jun 12
 HAHA... tu je pun nak kecoh kan.. ehh.. korang jangan main2, pujaan hati aku zaman muda2, zaman sekolah dulu weiyh.. mmg opkos lah aku teruja. walaupun cuma tu je yg dy rply.. itu pun dah cukup dah.. tak mengharap lebih-lebih pun. *ceyh.. yelah tu kan.. :)

ok lah, macam dah tak tahu nk ckp ape lagi.. akhir kata, saya mendoakan anda panjang umur dan dimurahkan rezeki ye.. wahai PUJAAN HATI saya. HIHI.

THANKS FOR READING.

p/s: berikutan jadual kelas yang agak ketat, nk update post ni pun sampai tak sempat.
ok lah.. minta diri dulu.. :)


2 comments: