Sunday, 3 June 2012

hasil tangkapan. HEHE.

Assalamualaikum wbt.

Hari ni nak share ngan kalian, hasil tangkapan aku yang baru pulang dari laut. Pagi tadi, aku tangkap ikan.. Banyak jugak lah hasil tangkapan kali ni.. Nak tengok apa yang aku dapat tangkap?

tadddaaaa!!


HAHA!! takde nak tangkap ikan sangat lah kan. Benda ni aku tangkap kat BUTIK AVON. HAHA.. memang taklah benda ni nak ditangkap kat dilaut.. Jam ni sangat lah menarik hati aku. nak taw kenapa?


nampak apa perbezaan gambar yang atas dengan yang ni? cuba lah cari... senang je nak perasan. ok.. sekarang dah nampak kan.. beza dia terletak kat tali-talian yang ada tu.. haaaa... dah betul sangat lah apa yang kalian nampak tu.. tali dia boleh tukar-tukar.. ikut lah mood korang mcm mne.. rse nk gugurl sikit.. bley pakai yang pink kaler. maskulin sikit bley pakai kaler biru. and untuk tampak menyerlah, pakailah kuning.. HAHA..

smart kan? hehe.

jam ni sesuai lah untuk anak-anak yang berjiwa muda lagi ranggi dan sebagainya.  HAHA. *time aku nga dok menulis benda ni.. ada pulak yang dok tergelak.. orang tengah nak promote ni.. kacau betul lahh.. HEHE..  ok2.. ada sesiapa yang nak jam ni? btaw lah aku.. boleh aku belikan.. nak belanja kurang mampu lah.. harga RM55.00.. HAHA.. mcm betul-betul nak meniaga pulak.. berkunjunglah ke BUTIK AVON berhampiran anda!

ok lah.. sekian berita untuk hari ini. terima kasih kerana meluangkan masa. 
selamat berhujung minggu.. :)

No comments:

Post a Comment