Saturday, 28 July 2012

OWH, SAYANGKU SUPERWRITE!

Hari ni nak story-mory about SUPERWRITE..mula-mula sekali. ape itu SUPERWRITE? direct translate dia mungkin TULISHEBAT. HAHA.. main bantai je. entah lah, aku pun tak berapa nak pasti. tapi apa yang aku pasti, aku memang tak hebat dengan subjek ini. bila dekat kelas. CONFIRM aku akan terfikir, "madam, madam. madam ajar apa ni?" korang nak tengok macam mane yang dinamakan SUPERWRITE?


Baiklah kawan-kawan.. ini adalah risalah dari zaman purba. pasti anda tertanya-tanya. course apa lah yang aku belajar ni kan... OFC lah saya mengambil course yang berkaitan dengan SEJARAH kan.. dekat atas ni, salah satu risalah yang perlu saya tafsir. Sangatlah merepek perkataan-perkataan yang digunakan. SERIUS!


HAHA.. takde lah.. sebenarnya, ni lah superwrite. tulisan dia ala-ala purba sikit lah.. yang boleh faham tu boleh lah.. yang tak tu... hurmmm.... tak tahu lah.. dia memang pelik sikit.. ehh..bukan sikit, banyak sebenarnya. Seriously, otak aku memang susah nak hadam lah benda ni. orang selalu guna bila nak ringkaskan perkataan. kalau ada yang bercita-cita nak jadik SECRETARY, bolehlah cuba belajar dari sekarang. InsyaAllah. senang hidup korang nanti dunia akhirat. :)

OK2. ACTUALLY, modus operandi aku buat entry ni saja suka-suka je. almaklomlah..dah penat buat keje superwrite....ni pun tak siap-siap jugak. *konon dah wat entry ni, keje boleh settle ar. HAHA..

ANYWAY, THANKS FOR READING. :)

#owh superwrite, berdamailah dengan aku. aku dah buat entry pasal kaw ni taw.

1 comment:

  1. haha.. ad jugak crite pasal benda.. akhirnyee.. haha..

    ReplyDelete