Sunday, 25 November 2012

My SUPERBLY HAPPY Holiday !

Hai ! Lama tak menyapa kannn.

Sebelum tu, nak share sebab terpengaruh layan Adam Hawa, I bagi uollss dengar lagu best ni. Ratu Dihatiku by Triad.

Haaa.

Nak mula dari mana ni. Actually just nak share my routine everyday. Guess what ? So Ohsem !

Wake up at 6.15 a.m. *lambat sikit 6.30 hehe

Menuju ke bilik air. Berus gigi 15 minit. *lama tak?

Solat Subuh *Alhamdulillah :)

6.35 a.m. get ready nak pergi joging *calit lipbalm sikit. kalau tak muka serupa Zombie ! Haha

Gerak dari rumah pergi tanjung area 6.45 lah. *mata sepet lagi. haha

Di pagi hari layan JOHARA baru masyuk !

Sampai sana warm up dulu. Ada yang mengadu sakit badan pulak nanti.

Actually tak joging sangat pun. Sebab abang sebagai pakar mengatakan elok berjalan laju daripada joging.

Boleh tahan lama jugak lah kalau dok berjalan je semata. Lebih kurang 1 jam lah 2 round. *lama tu

Tapi bila sampai rumah je melantak sarapan kemain. Acaner tu? Haha

Lepas tu layan cite Korea kejap. *sebab adik dah bukak

Dah penat layan cite, baru gerak pergi basuh baju pulak.

Habis je kerja membasuh, 

Haaaa. 

Masuk lah kehidupan remaja gua. 

Online

Online

Online

Online

This situation happen everyday. 

So, this is what I called My Superbly 'Happy' Holiday.


Thanks for reading. :)





No comments:

Post a Comment